Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Evenementen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pageviews
Kijk ook eens hier.
 
 
 
 
 
 
 

Alles over Leiden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

zoeken
Zoek hier op trefwoord in mijn archief.

powered by FreeFind
Wat speelt er in Leiden
 
 
 
Info per E-Mail
Fotografie en film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://i2.photobucket.com/albums/y42/dommeltje/April%202014/juni%202014/1457075_562938620447836_1203833434_n2-kopie.jpg


 


Nieuws

Statistieken
Randy Wolters en Ricardo van Rhijn gaven de aftrap voor de herinrichting van de Haarlemmerstraat.

Het winkelgebied in het Leidse centrum is volop in beweging. Over een paar weken gaan zowel de nieuwe Catharinasteeg als de daar gevestigde nieuwe winkels open. Hudson's Bay opent aan het eind van de zomer haar winkel in het voormalige V&D pand en op de Haarlemmerstaat zijn vijf panden aangekocht door de Spaanse modeketen Inditex, die onder andere Zara onder haar exploiteerd. Kortom er gaat een hoop veranderen op winkelgebied in Leiden. Zondagmiddag was er een klein feestje voor de deur van de Shocolate Company op de hoek van de Haarlemmerstraat. Er werd gestart met de herinrichting van de Haarlemmerstraat.

 photo Haarlemmerstraat 1.jpgDoor wie kan je een aftrap van de herinrichting beter laten geven dan door een paar goede profvoetballers die toevalligook nog eens plaatsgenoot zijn. Ricardo van Rhijn, speler bij Club Brugge en Randy Wolters van Ado Den Haag verzorgden de aftrap en gingen daarna natuurlijk even op de groepsfoto met kinderen, de wethouder, aannemer en de voorzitter van de winkeliersvereniging.

 photo Haarlemmerstraat 78.jpg Niet alleen verantwoordelijk wethouder Paul Laudy was gekomen, ook zijn collega Robert Strijk wilde dit moment niet missen.

 photo Haarlemmerstraat 4.jpg Paul Laudy gaf aan blij te zijn met de start van de herinrichting en verwacht dat tegen het einde van het jaar de hele operatie afgerond zal zijn.

 photo Haarlemmerstraat 7.jpg Dagobert Schulp, voorzitter van de Winkeliersvereniging Haarlemmerstraat, was uiteraard ook blij dat het project nu van start gaat en een extgra impuks voor de Haarlemmerstraat als winkelstraat zal gaan worden.

 photo Haarlemmerstraat 12.jpg Ricardo van Rhijn en Randy Wolters zijn ook ambasadeurs van de 'Stichting Elk kind een bal'deze stichting wil kinderen meer in beweging brengen en biedt door het hele land ballen aan. De Stichting is een onderdeel van de Ricardo van Rhijn Foundation.

Voor de stichting hadden aannemer, gemeente en winkeliersvereniging nog een verrassing in petto.

De stichting ontving een cheque van € 1.500,00.

Hierna gaf freestyle basketballer Galdino Haimé een demonstratie wat je met een bal al niet doen kunt.

Eerst met één bal.

Het kan natuurlijk ook met twee.

Als het met twee kan, dan kan het ook wel met drie ballen.

Met een klein beetje hulp kan ook Paul Laudy een bal draaiend houden.

Er werd afgesloten met een spelletje paaltjesvoetbal.

Na afloop kregen kinderen in het publiek een bal van de stichting.

Vol trots poseerden ze met hun net verworven bal.