Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Evenementen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pageviews
Kijk ook eens hier.
 
 
 
 
 
 
 

Alles over Leiden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

zoeken
Zoek hier op trefwoord in mijn archief.

powered by FreeFind
Wat speelt er in Leiden
 
 
 
Info per E-Mail
Fotografie en film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://i2.photobucket.com/albums/y42/dommeltje/April%202014/juni%202014/1457075_562938620447836_1203833434_n2-kopie.jpg


 


Nieuws

Statistieken
Geen hond in De Leidse Hout. Vakanties voorbij, leve de vakantie.

Ben ik nu de enige die dat heeft of komt het bij iedereen voor. De dag voor je vakantie heb je het opeens razend druk met allerlei dingen die je nog even wilt regelen en je schiet maar niet op. Aan de andere kant ook weer wat geluk, nog niets gehoord van de servicedesk van Photobucket maar de foto's zijn vanavond opeens weer terug. Nou ja ergens volgende maand stap ik over op mijn nieuwe site en ben dan van dat soort ellende af, hoop ik. Eigenlijk had ik vandaag ook nog naar het LEF (Leids Eerstejaars Festival) willen gaan, maar de regen vanmiddag hield mij tegen. Ondanks die regen wel even naar De Leidse Hout om Happy even lekker te laten hollen en spelen voor hij morgen de hele dag in de auto zit. En wat denk je, geen hond in De Leidse Hout te bekennen.

Nou ja geen hond, één hond uiteraard, maar die stond wel heel zielig om zich heen te kijken.

http://i2.photobucket.com/albums/y42/dommeltje/dommeltje013/happy%204.jpgEven kijken of er soms in de struiken nog vriendjes of vriendinnetjes rondlopen.

Ook al niemand te vinden, ........uhhh baasje wil jij misschien met me spelen.

Nou ja maakt niet uit, als het allemaal een beetje klopt kan ze de komende tijd door de bossen en velden van de Eifel hollen.

Na alle drukte deze zomer gaan we even lekker uitrusten in het dorpje Meisburg.

Even bijkomen en genieten van hopelijk mooi weer.

We gaan een beetje rondrijden en leuke plaatsjes bezoeken.Wat we niet gaan doen is klimmen, prachtig kasteel maar ik denk niet dat ik helemaal naar boven ga lopen. Ik word al moe van de foto.

Natuurlijk ook genieten van de heerlijke Duitse bieren. De brouwerij van Bittburg zit op 10 km afstand, alleen zijn we daar een jaar of 10 geleden al eens geweest en verschrikkelijk (maar wel gezellig) dronken geworden. We kunnen natuurlijk beter thuis drinken of in een kroeg dichter bij huis. Laten we nou precies een appartement gehuurd hebben naast de enige kroeg in Meisburg. Wil je zien hoe het dagelijks leven in Meisburg is, klik dan op de foto hieronder voor een geinig filmpje van de Duitse TV. Het blijkt dat mede wij Hollanders er weer leven in de brouwerij hebben gebracht.

Voor Happy zijn er misschien ook nog wat speelkameraadjes en anders heeft ze de bossen op 200 meter afstand en dat is altijd beter dan zo'n leeg Leidse Hout.

Even rustig aan met de blogs, maar mij kennende zal er best wel regelmatig iets verschijnen.


Reacties

די מריו op 17-08-2017 23:15

Ik werk meestal nog gewoon de dag voordag ik weg ga. Dat is ook weleens lekker. Ga jij maar lekker op vakantie, wij letten wel op je site. Geniet ervan.

Love As Always

Di mario 

Sjoerd op 18-08-2017 06:38

Ik wens jullie ook een hele fijne vakantie toe, met heel veel mooi wandelweer...

Yova op 18-08-2017 08:09

Wat heerlijk dat jullie vakantie hebben. Lekker rust en omgeving genieten. Gewoon doen. Echt super mooie foto's van omgeving.

Ik wens jullie gezellig vakantie toe.

Rietepietz op 18-08-2017 14:42

En anders laat Happy wel horen of hij daar vriendjes heeft kunnen vinden. In ieder geval wens ik je een heel fijne vakantie.

gelukkig dat al je foto 's terug zijn maar niet netjes dat je niets van ze hoort.

Hans op 20-08-2017 21:39

Gelijk heb je, gewoon je eigen foto's beheren.Nou de glibbers en Happy zijn wel toe aan vakantie.Duiste bieren zijn goed en ook in grote glazen. Hans

Villasappho op 23-08-2017 12:55

Zodra ook hier de kids weer naar school gaan is het voor mij tijid om weer eens wat te gaan bezoeken. Dierentuin bijvoorbeeld.

Nicky op 29-08-2017 13:20

Ach, die Happy! Ze kijkt echt een beetje beteuterd. Fijne vakantie!!!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl