Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Evenementen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pageviews
Kijk ook eens hier.
 
 
 
 
 
 
 

Alles over Leiden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

zoeken
Zoek hier op trefwoord in mijn archief.

powered by FreeFind
Wat speelt er in Leiden
 
 
 
Info per E-Mail
Fotografie en film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://i2.photobucket.com/albums/y42/dommeltje/April%202014/juni%202014/1457075_562938620447836_1203833434_n2-kopie.jpg


 


Nieuws

Statistieken
Het begin van een nieuw blog tijdperk voor Leidse Glibber

Ik heb er tijden over getwijfeld en elke keer uitgesteld, maar nu is het dan toch een feit. Leidse Glibber heeft een splinternieuwe site. Ik zag enorm op tegen alle rompslomp en risico's totdat Dennis van WEBSITEXL.NL mij overtuigde dat hij snel en zonder noemenswaardige problemen een nieuwe site voor mij kon bouwen. Na mijn vakantie zijn we vorige week hard aan de slag gegaan en vanavond hebben we hem even voor 00:00 uur online gezet.

Er moet uiteraard nog het een en ander gebeuren en ik moet nog leren wat er allemaal mogelijk is, maar ik heb afgelopen week wel al gemerkt dat alles veel gebruiksvriendelijker is.


Na een paar jaar geblogd te hebben op weblog.nl stapte ik in mei 2006 over naar weblog.Punt.nl. Een waanzinnig moeilijk adres want je struikelde over het woord leidseglibber.punt.nl dus claimde ik al snel de domeinnaam Leidse Glibber en koppelde die aan punt nl. De laatste jaren kreeg ik steeds meer storingen en vond ik zelf ook de site sterk verouderd, vandaar de overstap. Voor de cijferfreaks een paar leuke getallen. Vanaf eind mei 2006 heb ik 3.769 blogs geschreven en kreeg op de website zelf 64.202 reacties.

Vanaf vandaag ben ik dus overgestapt naar deze nieuwe site en hoop hem de komende weken helemaal naar mijn smaak in te richten. Nieuw is ook de Nieuwsbrief, als je je daarvoor voor opgeeft ontvang je elke maandag een overzicht van de artikelen die in de voorgaande week geplaatst zijn. Ik ben dus vandaag hier te vinden. Ik hoop dat jullie mij op mijn nieuwe site weer net zo massaal gaan volgen als hier.

Ik ben nu al blij met de nieuwe site en hoop dat jullie hem ook mooier, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker vinden.

Heb je tips of aanmerkingen laat het even weten, dan ga ik kijken of ik er iets mee kan.

 Reacties

Yova op 15-09-2017 07:27

Hallo,

Ik ben andere nieuwe weblog gegaan. Ik heb daar gereageerd. Er stond erbij dat ik dan... Your comment awaiting approval.. Het ziet inderdaad goed uit. Ik wil je daar veel succes wensen.

Rietepietz op 15-09-2017 19:56

Ik ga je natuurlijk snel omlinken , ben benieuwd...... tot straks

די מריו op 16-09-2017 11:50

Daar moet ik dan maar snel gaan kijken.

Love As always

Di Mario 

Mirjam Kakelbont op 27-09-2017 14:53

Oh...je hebt een nieuw site. Wat stoer! En een eigen domeinnaam. Ik vind het super voor je! Reken maar dat ik met je mee verhuis. Tot zo (-:

Jo Mulholland op 16-11-2017 08:53

"Niets is hier blijvend! Niets is hier blijvend!" galmde mijn moeder als ze aan het werk was. Ja! Ja! Ik herhaal veel! Oude dag! M.v.g., uit Sydney!! WAT vliegt de tijd!!!  :) Joop Mul ( Nu: Jo Mulholland of Ozcloggie) geboren in Gouda. 

Jo Mulholland op 16-11-2017 08:53

"Niets is hier blijvend! Niets is hier blijvend!" galmde mijn moeder als ze aan het werk was. Ja! Ja! Ik herhaal veel! Oude dag! M.v.g., uit Sydney!! WAT vliegt de tijd!!!  :) Joop Mul ( Nu: Jo Mulholland of Ozcloggie) geboren in Gouda. 

Jo Mulholland op 16-11-2017 08:56

"Luctor et emergo!!!" roept men in Gouda, mijn geboortestad. Groeten van uit Sydney, waar ik GRAAG lees wat je schrijft!!!!!!  

Jo Mulholland op 16-11-2017 08:56

"Luctor et emergo!!!" roept men in Gouda, mijn geboortestad. Groeten van uit Sydney, waar ik GRAAG lees wat je schrijft!!!!!!  

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl